Διαμονή στη Σκόπελο, Νέο Κλίμα - Hovolo Hotel
Online Κράτηση
Αναζήτηση

Διαμονή στη Σκόπελο

Προσφέρουμε καταπληκτική διαμονή με ευρύχωρα δωμάτια στο Νέο Κλήμα Σκοπέλου.

Τα δωμάτια μας χωρίζονται σε δύο τύπους, τα διαμερίσματα και τις μεζονέτες. Όλα τους έχουν μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με μαγειρικά σκεύη, μάτια κουζίνας, ψυγείο και καφετιέρα, καθώς και WC - Ντους, Στεγνωτήρας μαλλιών, Τηλεόραση plasma 32", τηλέφωνο και air-condition. Ανακαινισμένα το 2011, πάντα με μοντέρνα επίπλωση , αλλά χωρίς να χάνει τον παραδοσιακό του χαρακτήρα.

Κάθε διαμέρισμα έχει ενιαίο χώρο (υπνοδωμάτιο-κουζίνα-σαλόνι) και μπορεί να φιλοξενήσει έως τρεις ενήλικες.

Κάθε μεζονέτα έχει ενιαίο χώρο (πρώτο υπνοδωμάτιο-κουζίνα-σαλόνι) και μέσω εσωτερικής σκάλας βρίσκουμε στη σοφίτα (δεύτερο υπνοδωμάτιο). Η μεζονέτα συνιστάται για τέσσερα ή πέντε μέλη της οικογένειας ή τέσσερις ενήλικες (φίλοι κλπ).

Οι επισκέπτες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου με το ακριβές χρονοδιάγραμμα τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Online Booking κατά την κράτηση ή να επικοινωνήσετε απευθείας με το ξενοδοχείο, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας.

Οι τύποι καταλυμάτων μας είναι : Standard Διαμέρισμα | Superior Διαμέρισμα με Ιδιωτικό Μπαλκόνι | Superior Διαμέρισμα με Πανοραμική Θέα | Standard Μεζονέτα| Superior Μεζονέτα με Πανοραμική Θέα | Γαμήλια Σουίτα με Πανοραμική Θέα

Superior Διαμέρισμα με Ιδιωτικό Μπαλκόνι

Τα superior διαμέρισμά μας διαθέτουν ιδιωτικό επιλπωμένο μπαλκόνι με όμορφη θέα.

Standard Διαμέρισμα

Ανακαλύψτε τα standard διαμερίσματα μας, τα οποία προσφέρουν θέα στην περιοχή του Νέου Κλήματος, από το ιδιωτικό επιπλωμένο μπαλκόνι ή βεράντα τους.

Superior Διαμέρισμα με Πανοραμική Θέα Θάλασσα

Τα Superior διαμερίσματα μας μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 άτομα .Διαμέρισμα ενιαίας διαρρύθμισης με υπνοδωμάτιο, κουζίνα και σαλόνι.

Γαμήλια Σουίτα

Οι σουίτες νεονύμφων μας διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι με όμορφη θέα.

Standard Μεζονέτα

Οι ευρύχωρες μεζονέτες με βεράντα με θέα τη θάλασσα και στο χωριό Νέο Κλήμα.

Superior Μεζονέτα με Πανοραμική Θέα Θάλασσα

Οι superior μεζονέτες βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο και διαθέτουν ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα και το πευκοδάσος.